måndag 26 mars 2012

Surfa loss på Get Online Week & häng med på Digitala dagar

Surfa loss, fråga oss om e-böcker, brodera en egen QR-kod, skapa twitterpoesi, dela med dig av din digitala kärlekshistoria eller kom igång med släktforskning! Det är några exempel på vad som händer under den närmaste veckan. I dag startar nämligen kampanjen Get Online Week 2012 och Katrineholms bibliotek är med och skapar Internethistoria.

Get Online Week handlar om att under en vecka ska 200 000 till ska ut på nätet i 50 länder. Aldrig förr har en så stor insats för digital delaktighet ägt rum. Digidel 2013 samordnar Sveriges insatser under Get Online Week och det kommer att pågå insatser för digital delaktighet på hundratals ställen runtom i Sverige. Däribland i Katrineholm. 


I Katrineholm avslutas veckan med arrangemanget Digitala dagar. På lördag drabbas Kulturhuset Ängeln av digital feber och på söndagen är det digitalt pyssel för barn och deras föräldrar. Läs mer om vad som händer under Digitala dagar. Och håll dig uppdaterad på Kulturhuset Ängeln och Katrineholms biblioteks Facebook-sida

Med veckan som kommer vill vi både inspirera till och möjliggöra digital delaktighet. Vi vill ge så många som möjligt chansen att upptäcka digitala möjligheter. 

Vi vill att alla ska våga, vilja och kunna ta del av Internet. 

Surfa loss alla bloggläsare - och ta med era bekanta! Vi ses på Get Online Week, på Facebook & Twitter och under Digitala dagar.

/Victoria



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar