måndag 15 oktober 2012

Författarfrukost

Vi har haft författarcafé på biblioteket i många år och hittills har det varit ett kvällsevenemang efter biblioteket har stängt. I år ville vi testa något nytt! Istället för författare och kvällsfika, blir det författare och frukost när Helena von Zweigbergk kommer hit. Lördagen den 27 oktober kl. 10 är det dags, biljettes säljs t.o.m den 25 oktober i informationsdisken på biblioteket och kostar 120 kronor.

(Foto:Gunvor Alexandersson. Forflex)

Kanske minns du Helena von Zweigbergk från radion på 90-talet, där hon satt i panelen till programmet Spanarna. Romandebuten skedde 2001 med deckaren Det gud inte såg, som blev en succé. Sedan dess har det blivit åtta romaner till, både deckare och relationsromaner. Vid författarbesöket i Katrineholm, ligger fokus på just människors relationer och utgår från författarens senaste roman, Anna och Mats bor inte här längre.


I Anna och Mats bor inte här längre, får man fortsätta att följa familjen från Ur vulkanens mun - en familj där de vuxnas relation knakar och skilsmässan blivit ett faktum. De två barnen växlar boende och föräldrarna försöker få det nya livet att fungera.

Välkommen hit!

/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar