tisdag 9 augusti 2011

Digidel 2013 på Katrineholmsveckan

Kommunens arbete för digital delaktighet fortsätter. Om du har frågor, funderingar eller förslag kring vårt arbete – kom och träffa oss under Katrineholmsveckan! Vi kommer finnas på plats med representanter från Viadidakt, biblioteket, it-avdelningen, kommunledningen och informationskontoret onsdag till och med fredag mellan 11.30 och 17.00. Du hittar oss på Mötesplats Katrineholmsveckan i samma lokaler som Katrineholmsveckans kansli.

I vår monter kommer du bland annat kunna prova på bibliotekets utbud av e-medier, lära dig ladda ner en e-bok eller ta en titt på Delning.nu, en webbkurs i sociala medier. Dessutom kommer vår monter att bemannas med kunnig personal för dig som vill få hjälp med dina frågor om datorer och internet, direkt på plats. Det kommer även att finnas en tävling där du har möjlighet att vinna biljetter till Diggiloo på Stora Djulö den 13 augusti samt några andra överraskningar!

Till hösten kommer vår populära dropin-handledning på biblioteket tillbaka. Dit är nybörjare välkomna att komma och ställa sina frågor om datorer och internetanvändning. Dessutom kommer vi bjuda på inspirerande föreläsningar både för dig som är helt nybörjare och dig som är van användare av digitala medier.

/Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar