onsdag 7 juli 2010

Sommarskylt

Som du kanske minns, hade vi förra året en stor sommarskylt i Hörnet. Med parksoffa, blommor, reseguider och resetips uppsatt på väggar, skärmar och skyltmöbler.

I år har vi istället gjort flera mindre skyltar, på ett par olika platser i biblioteket. Nästan framme vid entrén har vi vår pocketskylt. Här står alla bibliotekets pocketböcker lättåtkomligt över sommaren. Vi har också köpt in en hel drös med nya fräscha exemplar, men skynda dig att låna! De är populära  :) 


Ett steg längre in i biblioteket skyltar vi intressanta och fantasifulla framsidor över sommaren. Här kan det också dyka upp temaskyltar längre fram i sommar.


Fortsätter du in i biblioteket till hyllorna där pocketböckerna står i vanliga fall, hittar du en stor härlig skylt med faktaböcker. Titta gärna förbi här och hitta en intressant och spännande bok, som du kanske inte har sett förut.


Runt hörnet och ett par hyllor längre ner, finns vår geografiavdelning (N). Här står alla reseberättelser, handböcker och guider till resemål över hela världen. Denna avdelning är högaktuell nu i semestertider och för att den ska synas lite extra, har vi "pyntat" i taket med olika semesterattribut.


Välkommen in och botanisera bland våra hyllor!

/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar