onsdag 19 maj 2010

Spännande läsning

Bakom författarnamnet P.J. Tracy döljer sig en mamma-dotter duo vid namn P.J. och Traci Lambrecht. Tillsammans har de skrivit fem deckare med datamjukvaruföretaget Monkeywrench och tre av dessa är översatta till svenska; Monkeewrench-morden, Levande bete och Dött lopp.


I Monkeewrench-morden sker ett brutalt dubbelmord i ett litet samhälle i Wisconsin och två mord sker i Minneapolis. Så långt från varandra kan de väl inte ha något samband? Eller? Samtidigt börjar mjukvaruföretaget Monkeewrench inse att någon spelar deras nya dataspel. Fast inte på datorn, utan på riktigt. Någon mördar verkliga personer precis som i deras spel… De går så klart till polisen, men när polisen börjar nysta i historien, poppar den ena röda flaggan efter den andra upp gällande företaget Monkeewrench och de som arbetar där. Det blir en kamp mot klockan för att hindra fler mord från att begås.


Något som kan vara förvirrande när man letar efter P.J. Tracys olika titlar, är att en del har givits ut med olika namn. Men böckerna är oerhört spännande och innehåller flera oväntade vändningar.

/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar