torsdag 20 januari 2011

Program våren 2011

Som du kanske har sett har vårprogrammet kommit, och det är fullmatat med spännande upplevelser för både unga och gamla!

Musikteater Gulasch
 I februari är det till exempel en barnteater som heter Monster Frank. Den berömda trollkarlen Alfredo har så tråkigt att han skapar sig en egen kompis, Frank. Men Frank, han vill inte bara vara med Alfredo, han vill ut och utforska världen. En spännande föreställning om mod, utanförskap och konsten att våga vara sig själv när man är annorlunda. Föreställning en är från 5 år och spelas av Musikteater Gulasch.


Bagage Teaern
 Och i Mars kommer lunchföreställningen Spik i foten. Det fanns en tid då var och varannan människa utbrast ”-Säffle… kan man få en kopp kaffe”, eller nynnande på låten Var blev ni av ljuva drömmar. Nu är det dags igen. Spik i foten är en kavalkad med oförglömliga sånger och sketcher från revykungarna Hasseåtage. Ur Svenska Ords skattkista framförs här de nummer som fortfarande är aktuella, kluriga eller bara roliga i största allmänhet. För skrattfesten står Bagage Teatern.


Missa inte Duveholmselevernas utställning i konsthallen! Den pågår mellan 16 och 30 april.

Givetvis finns det mycket mer, som till exempel slöjdcaféer, jourhavande släktforskare, utställningar och föreläsningar. Program kan du hämta på biblioteket eller ladda ner på nätet.

Välkommen till Kulturhuset Ängeln i vår!

/Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar